Bokning och priser

Önskar ni boka mig som sångerska är det alltid en bra idè att vara ute i god tid. Speciellt under sommaren är det som mest efterfrågan på sångerskor på bröllop och dop och många planerar sin sångerska lång tid i förväg för att vara säkra på att de får just den sångerska de önskar. 

Vi kan höras antingen via mail- eller telefon. Ni berättar era val av låt/låtar, val av plats, datum samt om ni har några eventuella frågor. Jag kommer mer än gärna med tips och råd på låtar jag tidigare sjungit, jag har en bred repertoar och ser till att de låtar ni väljer passar till högtidsstunden. 

Mitt pris varierar beroende på hur många låtar ni önskar och val av lokal/ort. Det är därför svårt att ge en generell prisuppgift. Hör gärna av er och berätta mer om era tankar och önskemål så kommer ni att få ett prisförslag. 

Jag hoppas att vi hörs i framtiden!

Din sångerska i Halmstad till dop, bröllop eller begravning