Förslag på låtar

Förslag på låtar som passar till dop, bröllop och begravningar.

Det finns mängder av låtar som är otroligt vackra att ha på sin högtidsdag. Nedan ger jag förslag på låtar jag som sångerska sjungit på dop, bröllop och begravningar. Det finns inget som säger att du inte kan ha en doplåt på ett bröllop eller vice versa. Du väljer helt vilken låt du önskar och jag ska göra mitt allra bästa för att din dag kommer att bli precis så speciell som du önskar.

 

Förslag på låtar som passar till  bröllop:

Du är allt

Du är min man

För kärlekens skull

How long will i love you 

Kärleken förde oss samman

Kärleken är

Sång till friheten

Utan dina andetag

You raise me up 

Your song

 

Förslag på låtar som passar till dop:

Circle of life (En värld full av liv)

Det gåtfulla folket

Det vackraste

Du vet väl om att du är värdefull

Handens fem fingrar

Himlen måste sakna en ängel

Himlen i min famn

Lilla stjärna

Mio Min Mio

Prins Noel

 

Förslag på låtar som passar till begravningar:

Ave Maria

Amacing Grace

Bridge over troubled water

Candle in the wind

Fields of gold

Förevigt nu (Forever young)

Himlen är oskyldigt blå

Mitt hjärtas fågel

Ljuset

Som en bro över mörka vatten

Så skimrande var aldrig havet

Tears in heaven